Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την περιαγωγή σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. close

Φίλτρο Αντίστροφης Όσμωσης VV 200

Νέο

IMPORTED BY VELUDA!

To μικροτερο σύστημα αντίστροφης όσμωσης 5 σταδίων με ενσωματωμένο πιεστικό μηχάνημα και ένδειξη καλής λειτουργιας

Τοποθετείται εύκολα κάτω από τον πάγκο της κουζίνας ακόμα και όταν η κουζίνα μας έχει συρτάρια, ενώ μια μικρή βρύση προσαρμόζεται πάνω στον νεροχύτη  σας.

Προσφέρει κρυστάλλινο και υγιεινό νερό απαλλαγμένο από τα περιττά άλατα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

285,00€

Περισσότερες πληροφορίες

 • Από τα πιο αξιόπιστα συστήματα φίλτρανσης - επεξεργασίας νερού και αφαλάτωσης.  
 • Απομακρύνει κάθε είδους ακαθαρσίες, από σκουριές, άλατα, οργανικές ουσίες, λιπάσματα, παρασιτοκτόνα, μέχρι και κάθε είδους επικίνδυνους μικροοργανισμούς, βακτήρια και ιούς. 
 •  Δεν καταλαμβάνει πάρα πολύ χώρο συνδυάζοντας την Υγεία με την Ανεση!
 • Διαθέτει ένδειξη καλής λειτουργίας, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, καθώς σε περίπτωση βλάβης του συστήματος η αντλία δεν σταματάει να λειτουργεί, όπως θα έπρεπε όταν γεμίζει η δεξαμενή, αλλά συνεχίζει να πετάει με πίεση το προς καθαρισμό νερό στη μεμβράνη. Έτσι, όμως τόσο το βρώμικο νερό όσο και αυτό που περισσεύει πετιέται στην αποχέτευση, με αποτέλεσμα να μη παρατηρείται κάποια διαρροή και η βλάβη να μη γίνεται  αντιληπτή. 
Στάδια Επεξεργασίας - Φίλτρανσης Νερού: 
      Στη συσκευή  περιέχονται πέντε ανταλλακτικά φίλτρα που αντιστοιχούν σε πέντε στάδια επεξεργασίας - φίλτρανσης του νερού. Συγκεκριμένα: 
 • 1ο Στάδιο Φίλτρανσης: 100% Food Grade, μη τοξικό και κατάλληλο για πόσιμο νερό Προφίλτρο από Πολυπροπυλένιο 5 m για να συγκρατεί τα χώματα, ιζήματα, σκουριές, πέτρες κ.α σωματίδια τα οποία βρίσκονται στο πόσιμο νερό
 • 2ο Στάδιο Φίλτρανσης: Φίλτρο Συμπαγή Ενεργού  Aνθρακα 100%  από Φλοιό Καρύδας για να απορροφά χημικά, βαρέα μέταλλα, χλώριο, εντομοκτόνα κ.α.
 • 3ο Στάδιο Φίλτρανσης:  100% Food Grade, μη τοξικό και κατάλληλο για πόσιμο νερό  Προφίλτρο από Πολυπροπυλένιο 1 m για να συγκρατεί τα ακόμα μικρότερα σωματίδια, όπως αμίαντο, τα οποία βρίσκονται στο πόσιμο νερό.
 • 4ο Στάδιο Επεξεργασίας: Μεμβράνη Αντίστροφης Όσμωσης με μέγεθος πόρου 0,0001 m, με την ικανότητα να αφαιρεί εκατοντάδες βλαβερές ουσίες, ρύπους, άλατα, μικρόβια, σε ποσοστό που αγγίζει το 99,9 %. Μετά το στάδιο αυτό το βρώμικο νερό πετιέται στην αποχέτευση, ενώ το καθαρό νερό αποθηκεύεται στην δεξαμενή.  Μόλις ανοίγουμε τη βρύση, το σύστημα στέλνει νερό από τη δεξαμενή, αφού πρώτα διέλθει το επόμενο στάδιο - φίλτρο βελτίωσης της γεύσης.
 • 5ο Στάδιο Φίλτρανσης Εμπλουτισμού: Φίλτρο Συμπαγή Ενεργού Ανθρακα από 100%  Κέλυφος Καρύδας,  το οποίο χάρη στη Τεχνολογία Sintered φιλτράρει το 99,9% των χημικών ουσιών, και επίσης βελτιώνει τη γεύση. Σε αυτό το στάδιο μπορείτε να προσθέσετε διάφορα άλλα φίλτρα όπως πχ υπεριώδης ακτινοβολία, φίλτρο αλκαλικών, φίλτρο εμπλουτισμού μετάλλων κτλ.
 •  Αλλαγή Φίλτρων στα 12.000 lt. Μέγιστη Διάρκεια 1 έτος (εκτός από την Μεμβράνη, η οποία έχει διάρκεια ζωής 2-5 χρόνια).
 • ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΗ για τη συσκευή 

   ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΕΤΟΣ για τα ηλεκτρολογικά μέρη   

   

     ΚIT εγκατάστασης :

     Βρυσάκι Inox, βανάκι παροχής, βανάκι δοχείου, βάση αποχέτευσης, σωληνάκι & κλειδιά

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: